/
Carregant...

Apoderament com a procés individual

Alícia Aguilera

Educadora social i pedagoga, treballant des de fa anys per les polítiques de joventut des de diferents nivells d’intervenció, actualment Cap de Departament de Joventut de l’Àrea de drets socials de l’Ajuntament de Barcelona.

Asun Llena

Professora del Departament de Teoria i Història de l’Educació a la Universitat de Barcelona. Membre del Grup de recerca de Pedagogia Social (GPS) per la cohesió i inclusió social.

Judit Font

Sociòloga i Màster en Joventut i Societat. Ha treballat en projectes d’intervenció comunitària en àmbit de migracions, joves i ocupació. Actualment professora la UdG i coordinadora de l’Ateneu Popular 9 Barris.

Muntsa Clotet

Tècnica de l’Oficina del Pla Jove de l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona. Participa en l’elaboració de la metodologia i coordina l’execució del projecte fem tec! per difondre el model d’emprenedoria com a actitud vital entre els joves.

Pep Montes

Periodista i gestor cultural, consultor independent en polítiques culturals, de joventut, comunicació i gestió d’organitzacions. Actualment gerent de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (Acellec).

Pere Soler

Investigador Principal del Projecte HEBE. Professor del departament de Pedagogia a la Universitat de Girona i membre de l’Institut de Recerca Universitària de la mateixa universitat. La seva docència i recerca se centra en el treball socioeducatiu amb joves, les polítiques de joventut, el desenvolupament comunitari i l’animació sociocultural.